Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці своїми словами, в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці своїми словами, в прозі, українською мовою

В твій День Народження, бажаю багато квітів, подарунків, добрих і щирих побажань! Продовжуй поєднувати в собі крихкість і велику силу, доброту і твердість характеру, витонченість і вміння смачно готувати, елегантність і почуття гумору, зовнішню беззахисність і мудрість! Бажаю нових звершень у справжньої любові та приємного присмаку від майбутнього свята! Ура!

***

Шановний керівник! Від усієї душі вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо Вам зростання особистого та кар'єрного, здоров'я, щастя, усіляких успіхів, нехай в руках горить будь-яка робота, будинки оточують теплом і турботою, відкривайте для себе нові і цікаві заняття!

***

Вітаю з днем народження чоловіка честі і твердого слова, хорошої людини і чудового начальника. Бажаю завжди знаходити те, що шукали, завжди домагатися того, чого прагнули. Нехай на роботі все буде гаразд, хай в житті все буде чудово та здорово.

***

Сьогодні в нашій компанії великий свято - День народження улюбленої начальниці і за сумісництвом нашого великого друга. ми від усього серця вітаємо вас і хочемо побажати вам ще більших креативних ідей, веселих моментів, радості, добра і трішки везіння. Нехай всі негаразди обходять вас стороною і не заважають на шляху до досягнення своїх цілей. Ми захоплюємося вами і завжди ставимо в приклад. Ви для нас – приклад для наслідування. Спасибі вам за все те, що ви робите для нас, тому що ваша турбота безцінна. Будьте завжди поруч з нами і підтримуйте як раніше. Вітаємо вас ще раз зі святом! Бажаємо щастя, здоров'я і, звичайно, кохання! Нехай всі ваші мрії і бажання виконуються, а ідеї реалізовуються.

***

Самого чудового людини вітаю з Днем народження! Від усієї душі бажаю всього найкращого на його життєвому шляху на широких просторах нашої планети! Щастя, удачі, здоров'я, поваги і розуміння! Але найголовніше, побільше оптимізму і хороших людей в оточенні!

***

Вітаю прекрасну жінку і чудову начальницю з днем народження! Бажаю залишатися такою ж красивою і милою, шанованою і наполегливої, цілеспрямованої та процвітаючої, чарівною і успішною. Нехай в житті буде багато щасливих моментів, теплих зустрічей та приємних компліментів.

***

З днем народження! Бажаємо вам, стабільності в будь-яких справах, успіхи в роботі і в особистому житті. Щоб доходи і статуї росли, а витрачений час наближався до мінімуму.

***

Шановного начальника від усієї душі я вітаю з днем народження. Хочу побажати завжди вірити в себе і не знати життєвих промахів, постійно домагатися всього бажаного і не залишати в стороні своєї головної мрії. Нехай завжди Вам вдається поєднувати відмінне керівництво на роботі, щиру любов до рідних і безмежне щастя в душі.

***

Сьогодні день народження нашого улюбленого начальника, під чиїм чуйним керівництвом ми працюємо вже довгі роки. Ми вітаємо вас з цим чудовим святом. Бажаємо вам ніколи не падати духом, завжди витягувати з будь-якої ситуації користь, отримувати задоволення від роботи і просто насолоджуватися життям. Нехай здійсняться всі ваші бажання, а особливо те бажання, яке ви загадаєте сьогодні, загасивши свічки на святковому торті. Ми пишаємося вами і дякуємо вам за ваше ставлення до нас, співробітникам. Нехай всі смутку і біди обходять вас, ваш дім і вашу сім'ю стороною і ніколи не встають на шляху до успіху. Ми віримо, що у вас попереду ще будуть перемоги, які ми розділимо разом з вами. З днем народження, дорогий начальник!

***

Від усієї душі поспішаємо привітати Вас з днем народження і побажати залишатися такою прекрасною, яскравою жінкою у якої все виходить! Нехай Ваша невичерпна енергія буде немов гейзер і всі прийняті рішення будуть виправдані!

***

З Днем народження, дорогий шеф! Ти наш акумулятор, генератор і двигун! Натхнення твого вистачає на всіх! Бажаємо сил, здоров'я і впевненості, щоб не зігнутися під тягарем відповідальності за успіх нашої спільної справи, за наш колектив! І відпускаємо тебе сьогодні раніше додому!

***

Шановний керівник! Прийміть побажання на честь вашого дня! Мільйони людей, мільйони думок, мільйони надій і мрій! І кожен в думках про самому світлому майбутньому! Спочатку у людини вкладена добра і світла душа! Спочатку, при народженні! Бруд налипає пізніше, і сіра маса видозмінюється з кожним прожитим днем! Людина сама виховує свою душу, сам зберігає її. І на старті в життя всі вірять в найкращий результат! Тільки от до фінішу приходять не всі зі своєю світлою душею, хто розтратив, хто продав, у когось вкрали, хтось обміняв її на більш цінне, хтось просто забув, у кого-то в серце, а хтось загубив і шукає себе все життя! Я бажаю вам не втрачати душу, не продавати і не залишати в інших не серцях люблячих вас, бережіть себе! Стартова доріжка у нас одна, а ось фініш у всіх свій!

***

Дорогий начальник, в цей день хочемо привітати вас з днем народження. Від імені всіх підлеглих хочу сказати вам, що начальник - це вчитель. Вам необхідно не тільки проконтролювати роботу, але й налагодити її, навчити всьому необхідному. Ви дуже розумний, мудрий, успішна людина, і до того ж уважний і ввічливий наставник.

***

Поважаємо за життєрадісність і оптимізм, любимо за добру вдачу і щедрість душі! Вітаємо з найкращим святом у житті, з ювілеєм 50 років! Бажаємо здоров'я і всього самого чудового!

***

Начальниця, дорога наша - мудра, світла, розуміюча! Колектив нашого відділу від усієї душі та щирого серця вітає вас із цим світлим днем, і бажає вам нових перемог, нових звершень, тільки приємних досягнень і тільки розв'язуваних завдань. Нехай кожен ваш день починається із щирої посмішки і гарного настрою, а улюблена робота не перестає надихати. Ми вас дуже цінуємо, любимо і поважаємо, адже ви – опора нашого колективу, його світоч, його тил. Нехай ваше особисте величезне щастя буде вічним – таким, як ваша любов до роботи, а здоров'я – міцним, як ваша витримка! Довгих років життя і досягнення усіх поставлених цілей.

***

Дорога наша леді — бос, ви не тільки авторитетний керівник, але і цікава, чарівна жінка. Це рідкісне поєднання жіночності і рішучості вам дуже до лиця. Бажаємо вам і надалі завжди досягати намічених цілей, бути успішною, талановитої, але при цьому завжди залишатися найбільш привабливим і елегантним лідером. З днем народження Вас.

***

У честь вашого дня народження, шановний наш керівник. Хочемо побажати вам успіху у будь-яких починаннях, стійкого здоров'я і оптимізму. Нехай вас оточують тільки вірні і люблячі люди, а заробіток буде стабільним і високим.

***

Бажаємо в день народження цей світлий начальниці летіти назустріч вітру, бажаємо ніколи не здаватися на милість ворогам, бажаємо, щоб мрія заповітна вмить збулася, бажаємо просто якісно працювати на благо людей! Нехай усі Ваші плани на майбутнє стануть реальністю, нехай всі люди навколо помічають лише Ваші сильні сторони і поважають Вас! Ваші підлеглі.

***

Самому краще, дбайливого та уважного у світі шефові, хочеться побажати так само пишатися своєю роботою і співробітниками, бути справедливим і проникливим, вирішувати поставлені завдання швидко, але дбайливо. Від імені всієї нашої команди хочеться привітати вас і переконати, що ми не підведемо вас! З днем народження!

***

Найкрасивішу, бажану, добру, безжурну, апетитну дівчину вітаю з Днем Народження! Твоя краса підкорює серця чоловіків, твій розум змушує поважати, твоя мудрість захоплює, а сила духу викликає повагу! Ти рідкісний діамант, тому я бажаю тобі знайти свою ексклюзивну ограновування і з'єднатися в гармонії, любові, щоб на планеті з'явився ще один (а може і більше) прекрасний діамант!

***

Шановна наша начальниця, вітаємо Вас від всієї душі з днем народження. Хочеться побажати Вам жіночого щастя, любові і підтримки з боку близьких людей. Залишайтеся такою ж стійкою леді, яким будь-яка негоди не перешкода. Продовжуйте домагатися своїх цілей і бажань, і нехай у Вас супроводжують удача і везіння.

***

Шановний директор, прийміть наші щирі вітання! Доля вже нагородила Вас гострим розумом, лідерськими якостями і прекрасним талантом керівника. Бажаємо, щоб ці подарунки впевнено вели Вас до ще більших життєвих досягнень, успіху і благополуччя.

***

Кілька років тому Бог вирішив зробити один день особливим і йому це вдалося! Народилася чудова дівчинка! Вона втілення ідеальної жінки, тендітна, але стійка, красива, але й розумна, вона змінює межі звичного мислення! Дорога, від усієї душі вітаємо з Днем Народження! Ми щасливі, що Ви є в нашому житті! Хай дні будуть насичені новими, хорошими подіями, яскравими враженнями і чарами, які зроблять Вас по-справжньому щасливою!

***

Від нашого дружного колективу хочеться побажати дорогому керівникові оптимізму, віри, бадьорості духу і прекрасного майбутнього! Нехай навіть складні трудові будні емоцій і радості будуть для вас як яскраві свята.

***

Наша дорога (ім'я, по батькові), ви прийшли в нашу компанію відносно недавно, але, здається, ніби очолювали її завжди. Ви відразу стали для нас рідною людиною, до якого модно в будь-який час звернутися за підтримкою і порадою. З вашим приходом компанія ожила. Все-таки правду кажуть – треба давати шанс молодому поколінню. У цей прекрасний день ми хочемо побажати вам терпіння і сил, щоб впоратися з нелегкими обов'язками, щастя і міцного здоров'я, яке ніколи зайвим не буває. Знайте, що ваші співробітники завжди готові підтримати або допомогти. Адже ми – одна команда, мета якої завоювати всю аудиторію. І ми з вами обов'язково все доб'ємося. Просто вірте і йдіть до своєї мети. Зі святом!

***

Шановний начальник нашого дружного колективу, нашої робочої, згуртованої сім'ї! Ви – незамінна ланка нашої системи, той цемент, який в змозі утримати величезну стіну, але при відсутності якого навіть сама міцна і міцна конструкція розсиплеться, немов картковий будиночок. У день вашого народження ми сердечно бажаємо вам ніколи не зустрічатися з гіркотою розчарувань. Нехай ваше життя сяє яскравими барвами веселки і світлим теплом. Нехай Ангел Охоронець завжди прибуде поруч з вами, втілюючи в реальність всі найпотаємніші і заповітні мрії. Нехай ваш будинок стане зосередженням затишку, гармонії, тепла і любові, адже кращий начальник заслуговує тільки кращого. Знайте, що ваші колеги завжди допоможуть вам у важку хвилину.

***

Джерело: pryvitannya.com.ua

Коментарі