Привітання з днем народження у прозі

З Днем народження. Бажаю для ворогів і конкурентів бути вовком в овечій шкурі, а для близьких і друзів - веселим і щасливим котом Гарфілдом. Ну а для життя бажаю творити чудеса, як Девід Коперфільд, за помахом чарівної палички знаходити ключ до успіху, як Гаррі Поттер.

***

Бажаю, щоб твій холодильник ломився від делікатесів, з крана лився дорогий коньяк, а гаманець тріщав від великих купюр!

***

Як же здорово, що ти народилася! Народжується частіше, без тебе світ не такий красивий і світлий. Нехай в твоїх очах завжди сяють зірки, навколо будуть улюблені люди, нехай все вдало складається і виходить. Бажаю досягти реалізації мрій, ставити нові цілі і успішно рухатися до них. З Днем народження, люба!

***

Вітаю з днем ​​варення. Бажаю, щоб в житті ніколи не бракувало на свіжий хлібець з вершковим маслечком та зі смачною ікоркою, бажаю наступати на граблі успіху і удачі, бути вічно закоханим людиною і щасливим, як слон, і задоволеним як удав.

***

Вітаю з днем ​​народження, з днем, коли на світ з'явився крикливий, писати і вредненькій малюк, то є ти. Бажаю тобі не хлюпати носом і, гордо голову задерши, йти по життю з розумом в голові і щирими почуттями в серці, бажаю вічного розквіту щастя і любові, по хвилях удачі і благополуччя ти завжди пливи.

***

У святковий день, в який потрібно так багато з'їсти і випити ... Хочу сказати, в який потрібно оточити тебе увагу і підтримати святковий настрій! Так ось, я вітаю тебе з Днем народження і бажаю ніколи не сумувати і вірити в те, що щастя одного разу просто звалитьсятобі на голову, але не заб'ється, а просто обсипає найкращим і бажаним!

***

Мої вітання, дорога! З Днем народження! Сьогодні всі тости тільки для тебе! Сьогодні ти будеш трошки п'яна, але це все ж краще ніж ніяка!

***

Я хочу привітати тебе з днем ​​народження! Побажати простого людськогощастя і неземне кохання. Нехай на тебе завжди несподівано нападають гроші, і не думай відбиватися. Нехай твої бажання плачуть від твоїх можливостей, і не кидайся їх заспокоювати. Нехай твої цілі самі тебе наздоганяють, а мрії чманієш від твоїх фантазій. Я бажаю тобі випробувати неймовірні підйоми і такі успіхи, від яких дух захопить.

***

Бажаю в День народження обколоти руки про букети троянд, отримати алергію від численних подарунків, подарованих в цей день. Нехай зів'януть вуха від душевних слів і побажань в твою честь. Не біда, якщо злипнуться губи від палких поцілунків і зводить м'язи від полум'яних обіймів - цей день треба зустріти, як треба!

***

З Днем народження! Бажаю, щоб ніхто не сипав сіль на рану, так щоб і ран, в принципі-то, і не було. Загалом, живи солодко і кожен день балдей від життя, бери від неї все найяскравіше, соковите, гарне, добре і круте.

***

Ну ось, чергове, безглузде привітання на думку твою. Так нехай моє привітання буде для тебе особливим! Бажаю тобі всього самого незвичайного в житті. Але обережніше: мрії збуваються!

***

У тебе є все, що потрібно для щастя! І сьогодні відмінний день, щоб саме щастя стало твоїм! З Днем народження!

***

Вітаю тебе моя «стара ключка»! Бажаю веселощів нестримного, любові безмежної і здоров'я кінського.

***

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю здоров'я всього організму, щастя всього життя, краси всього світу, тепла всіх сонць, удачі цілому світові, грошей всієї галактики, яскравості всього Чумацького Шляху, любові на все часи, а всі біди і печалі нехай поглине чорна діра. Залишайся завжди головною зіркою в нашому сузір'ї!

***

З днем ​​народження, чудова жінка. Бажаю бути вільною і чарівної русалкою, що гуляє по хвилях любові і пристрасті, бажаю бути чарівною і чарівною феєю, насолоджується лісовими просторами, бажаю бути доброю і сильною чаклункою, що зачаровує всіх навколо, бажаю бути прекрасним ангелом, що дарує теплоту близьким людям і отримують любов взамін. Загалом, нехай життя твоє буде кльовою і веселою, а ти завжди в ній залишайся цікавим і неймовірним персонажем.

***

Вітаємо тебе, дружбана свого. Ми бажаємо тобі, ми бажаємо всього. Не хворіти і не охати, бути завжди молодцем. Тримаєш, френд, ти нам потрібен, таким шибеником!

***

Свято День народження існує не випадково. Від того, наскільки радісним і щасливим він стане, залежить весь наступний рік. Нехай цей день нагряне до тебе з безтурботної радістю і передчуттям. Будь чарівна і привітна, дивись на світ з любов'ю.

***

У самий чудовий день - найчудовіші побажання: щастя, ніжності, виконаних бажань, і завжди чудового настрою!

***

Вітаю з днем ​​народження. Нехай життя складається гармонійно і чудово, немов у Шевченка вірш, нехай смак її буде солодким, як у варення, нехай ніколи не буде нестачі любові і натхнення, нехай буде завжди вибуховим і шаленим твій настрій.

***

Хеппі бёздей і нехай буде хеппі твій еврі Дей. Коротше, Ульотна настрою, крепучего здоров'я, величезного терпіння, постійного прагнення, жодного затемнення і вічного бурління вулкана пристрастей!

***

Прикольні привітання з днем народження своїми словами

У день народження бажаю тобі опинитися в прекрасному весняному саду бажань! Відшукай в ньому яскрава квітка самого заповітного бажання, і нехай він прикрасить твоє волосся!

***

З Днем народження! Ми нікому не скажемо і не покажемо тебе справжню, а саме обезбашену, стрибає по калюжах, кричить вночі з вікна пісні перехожим і друкарську смішні повідомлення під час важливого наради. Твої друзі і так знають, а на роботі і партнерам це не треба, їхня психіка не витримає))) В загальному залишайся і далі такий і нехай масштаби твого веселощів зростають з кожним роком!

***

З Днем народження! Не без захвату зізнаюся, що навіть маленькі кошенята можуть позаздрити Вам в божевільної милості, пурхають метелики в неймовірною чарівності, а чудові єноти і зовсім турбуватимуться, коли побачать, що Ви перевершуєте їх в чарівності. Але якщо перераховувати всі Ваші добрі якості, то в світі б просто не вистачило звіряток на їх опис. Щастя і добра!

***

З Днем народження! Варення тобі смачного, цукерок і тортиків! Тільки не їж занадто багато, а то живіт болітиме! Здоров'я !! Тримай свій хвіст завжди пістолетом! Нехай тільки позитив і гумор, оточують тебе щодня! Відпустка - ну звичайно тільки за - кордоном! Ми завждипоруч, ми тут і готові прийти до тебе в будь-яку хвилину!

***

Існує думка, що під час народження людини, на небі з'являється нова зірка. Нехай її світло осяває твій життєвий шлях променями любові, людяності і доброти! З Днем народження!

***

Коли лелека приніс тебе твоїм батькам - вони довго сміялися і спочатку хотіли узяти лелеку. Але тепер-то всі задоволені! З Днем народження!

***

З Днем народження тебе! Бажаю яскравих вражень, гострих відчуттів, щасливий мільйончик і будиночок, неодмінно у морського берега, відмінну машину і круту компанію друзів для веселих вечорів. Найнесподіваніших тобі подарунків долі, щоб щастя несподівано привалило своїм неосяжним діапазоном, і всього грайливого і чудодійного на кожен день.

***

З Днем народження. Бажаю не сидіти на попі рівно, а впевнено шукати щасливих пригод на це саме місце, бажаю не закочувати істерик через дрібниці, а влаштовувати концерти в честь своїх крутих підйомів і супер-ідей.

***

З новим роком! Знаєш в чому секрет життя? Отримувати задоволення від усього, що з нами відбувається: сон, посмішка, сварка, секс, спорт, їжа і т.д. Бажаю тобі завжди радіти життю, взаємної і величезної любові, здоров'я міцного! Загалом, бажаю бути щасливим / ою зараз, навіть якщо це «зараз» довго не триватиме! З Днем народження!!!

***

Бажаю, щоб Восторг від самого вдалого в твоєму житті дня, нехай буде незрівнянно малий поруч з незавершеними тебе досягненнями. А випадкова смуток лише робить яскравіше сприйняття подальшої радості. З Днем народження!

***

Бажаю тобі презентацій і кульмінацій, мерседесів і делікатесів, кайфу і відмінного лайфа!

***

Сьогодні найприємніша подія у мого друга - день народження. Ти, будь ласка, не зазнавайся, що став на рік старше і доросліше. Я щиро вітаю тебе і бажаю всього самого найкращого. Нехай зозуля буде невпинно відраховувати тобі року, нехай сьогоднішнє торжество буде неодмінно радісним і веселим. А веселощі, як зазвичай, нехай триватиме до ранку. Бажаю тобі міцного здоров'я, гарного настрою, удачі в будні і в свята, і завжди приємних новин. Щастя тобі безмежного і здійснення мрій.

***

Колись давно один добрий лелека ніс у своєму дзьобі найпрекрасніше дитя. Шлях його був світлим і лежав до порогу твоїх батьків. І сьогодні ми з радістю святкуємо день твого народження. Навіть незважаючи на те, що лелека той так і не з'явився!

***

Бажаю, щоб у тебе завжди були друзі, готові підтримати тебе морально і аморально!

***

Друг, в твій День Народження я відчуваю себе як бедуїн в пустелі, який не бачив води кількаднів ... Так хочеться випити!

***

Бажаю, щоб у твоєму домі завжди стіл ломився від продовольства, а ліжко - від задоволення.

***

Жінку-бомбу і чарівну красуню вітаю з днем ​​народження. Побажаю веселих понеділків, відривних вівторків, романтичних середовищ, звабливих четвергів, шоппінговий п'ятниць, яскраво емоційних субот і казково щасливих неділь.

***

Ну, хто ж обдарував вас так? Чи не було колись при вашій колисці фей-хресних? Гарні природною красою, смак справжньої леді, розум блискучий ... Чи вмієте і поратися по господарству як бджілка, і розважатися як як трохи примхлива принцеса! Вітаю з днем ​​народження! Нехай ваше чарівність сяє ще яскравіше!

***

З днем ​​народження, ципочка. Бажаю бути однієї такої на білому світі, бажаю, щоб дві півкулі твоєї попи завжди були пружними і апетитними, бажаю, щоб в інтимних відносинах не було третього зайвого, бажаю, щоб груди завжди була в четвертому чи п'ятому розмірі. Загалом, будь щаслива і живи по-королівськи.

***

Дорога. Хочу привітати тебе з цим чудовим днем, Днем твого народження. Бажаю тобі всього самого хорошого. Нехай в житті твоєї завжди будуть тільки радісні дні. Тобі зі мною так пощастило, вітаю!

Джерело: http://vitannya.com/krasivi-shhiroserdechni-vitannya-svoyimi-slovami-z-dnem-narodzhennya/

Коментарі